Innovatie projecten kunnen taai zijn. Vaak is de uitkomst onzeker omdat de techniek nog in ontwikkeling is.

Je begint vol enthousiasme met een helder einddoel voor ogen! Je enthousiasme motiveert ook de andere projectleden en iedereen zet zijn schouders er onder. Na een lange tijd hard rennen haal je de eindstreep en is het project succesvol afgerond. De klant is tevreden, en het succes wordt gevierd! Je kunt tevreden zijn. TOP!

Maar heeft het project je ook voldoening gegeven? Is alles gelopen zoals je het in het begin voor ogen had? Ik weet, ook uit eigen ervaring, dat dit vaak anders is…. Dat het beter kan…. Of zelfs veel beter kan!

Daarom helpt verbeterdezaak graag om het beter te doen! Laat u door het innovatieproces begeleiden met initieel een “lessons-learned-sessie” en de kritische (communicatie-) momenten tijdens het project. Check de website of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Ik help u graag, omdat ik het belangrijk vind dat u uw project met voldoening kunt realiseren!