impressies...

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier vind u een aantal sites die we uit eigen ervaring kunnen aanbevelen.

 

 

http://www.mvonederland.nl/  -  stichting die destijds is opgericht door economische zaken en inmiddels goeddeels op eigen benen staat. bevat veel infomatie.

  

http://www.dhv.nl/  -  deze organisatie doet een gooi naar het leiderschap op het gebied van MVO kennis in Nederland. Hun nieuwsbrief en de jaarlijkse sustainability conferentie zijn zeer de moeite waard.

  

http://www.globalreporting.org  -  alles over de GRI richtlijnen voor het opstellen van een duurzaamheids rapport. De defacto standaard in duurzaamheidsland

    

http://www.duvo.nl/  -  de site van een aantal grote spelers in voedingsland die regelmatig in gesprek zijn over het bevorderen van duurzaamheid.

        

http://www.kwa.nl/  -  een advies bureau met veel kennis op milieu gebied. Praktisch en zonder poeha.

  

http://www.skal.nl/  -  deze organisatie houdt toezicht op de biologische productie en certificeert.

    

http://www.schuttelaar.nl/  -  Schuttelaar en Partners is een communicatieadviesbureau dat draagvlak creëert voor innovaties op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid.

              

http://www.fairmatchsupport.nl/  -  een organisatie die kan bemiddelen in het verkrijgen van het fairtrade certificaat. Sinds kort vind je op deze site ook veel informatie over

diverse standaarden

             

http://www.fairtrade.nl/  -  producten kopen die kloppen en informatie over fair trade

            

http://www.duurzaamondernemen.nl/  -  nog een site met veel start informatie

  

http://www.people-4-earth.org/ - hou deze site in de gaten! Hier gaan bijzondere dingen gebeuren!

      

http://www.codin.nl/ - Contactnet voor duurzame innovatie in Noord Nederland. Als je als noordelijke organisatie iets aan duurzaamheid wilt doen is dit de site om je aan te melden!

 

http://EPEA.com/ - Alles wat je wilt weten over Cradle to Cradle bij de bron!

 

http://www.withouthotair.com/ - Uitstekend boek met alle feiten over duurzame energie. Gratis te downloaden. Heeft maandenlang in de top 60 van Amazon.com gestaan.