impressies...

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier vind u een aantal sites die we uit eigen ervaring kunnen aanbevelen.

 

http://www.hyfoma.com/  -  deze site levert een schat aan informatie over technologien in de voedings industrie. Erg handig als we praten over de feasability van nieuwe voedings producten.

           

http://www.foodvalley.nl/  -  de ingang naar de innovatie motor die wordt gevoed door de LU Wageningen

       

http://innovatie.startpagina.nl/  -  de standaard portal voor innovatie 

         

http://www.syntens.nl/syntens  - de begeleider en vraagbaak voor het MKB

 

http://www.pezy.nl/  -  een gedreven bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van vooral (fijn) mechanische producten inclusief prototyping

    

http://www.twijnstragudde.nl/  -  een grote jongen in advies en training land. Levert o.a. een prima project management training

 

http://www.corequality.nl/ -  de site van Daniel Ofman die bekend is geworden door zijn theorie over kernkwaliteiten. Toegevoegd onder de kop innovatie omdat innoveren alles te maken heeft met samenwerken en met creativiteit.

    

http://www.kookstudio-haren.nl/ - een intieme kookstudio en daarmee een perfecte plek om tot innovaties in denken en doen te komen. Geschikt voor 10 - 30 personen.

 

http://www.dingelstad-design.com/ - als u topklasse in product design zoekt.

                  

http://www.iqs.nl/ - een heel aardige tool om vast te stellen hoe innovatief u als bedrijf bent en waar de verbeterpunten liggen. Van harte aanbevolen.

 

Bent u op zoek naar iemand die een product management klus kan doen? Neem dan contact op. Misschien dat wij u kunnen helpen.

            

              

Hebt u aanbevelingen voor linkjes uit eigen ervaringen dan voegen we die graag toe mits voorzien van een korte omschrijving zoals hierboven.