impressies...

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier vind u een aantal sites die we uit eigen ervaring kunnen aanbevelen.

 

http://kwaliteit.startpagina.nl/   - een aardige portal naar allerlei kwaliteit gerelateerde sites

                

http://metaware.nl/  -  een relatief klein bedrijf met een uitstekend product: ISOware dat uitblinkt door eenvoud, goede functionaliteit en een acceptabele prijs. ISOware is bedoeld om alle documenten van een kwaliteits systeem in onder te brengen. Ze hebben nog diverse andere kwaliteits gerelateerde producten die absoluut de moeite waard zijn.

    

http://www.lean.org/  -  een zeer goede site met heel veel gratis informatie over "lean". Het is alleen wel in het engels..

      

http://www.rug.nl/feb/onderzoek/onderzoekscentra/lo-rc/index - het Lean Operations Research Center van de RUG, een tranferpunt voor kennis over LEAN tussen bedrijfsleven en de RUG

    

http://www.efqm.org/  -  de site van de European Foundation for Quality management. Op deze site is ook veel materiaal beschikbaar. Je kunt je hier ook gratis registreren. Alle materialen zijn wel weer in het engels..

 

http://www.ink.nl/   -  de site van het instituut nederlandse kwaliteit. Gelieerd aan EFQM.             

         

http://www.precon-food.nl/  -  precon is een bedrijf dat uitblinkt in training rond voedsel veiligheid. Ze hebben hun pakket echter verbreed en kunnen allerlei kwaliteits ondersteuning leveren. Bijzonder aardig is hun aanpak van e-learning.

              

http://www.lrqa.nl/nlsite/template.asp?name=nlhome  -  lloyds heeft een naam hoog te houden in borging. Ze hebben o.a. veel ervaring in het auditen binnen de voedings industrie.

            

http://www.kema.com/nl/  -  nog een partij die op audit gebied zijn partijtje meeblaast. Soepel in de omgang en gewend om ook office omgevingen te auditen tegen de ISO9001 en 14001 standaard

   

http://www.eyeon.nl/  -  een consultancy bedrijf dat inmiddels zijn sporen verdiend heeft in business planning en logistiek. Doet daarnaast nog vele andere zaken.  

 

http://www.timmerkamadvies.nl - een consultant die zijn sporen verdiend heeft. Operationeel rond Venray